Syntrum

Syntrum

Pregled

Svijet blockchaina brzo raste. Više organizacija, poput banaka i vlada, okreće se blockchain tehnologiji zbog svoje sigurnosti i učinkovitosti, dok druge prihvaćaju decentralizirane platforme za izgradnju novih aplikacija.

Srećom, ovo je uzbudljivo vrijeme za uključivanje u pothvate budućnosti jer je stvoreno više prilika za poduzetnike da poremete industrije i stvore nove načine poslovanja.

 

Što je Syntrum Blockchain??

Syntrum Blockchain je blockchain infrastruktura razvijena za DeFi, igranje i NFT-ove. Cilj mu je pružiti pravu interoperabilnost između različitih blockchain ekosustava, omogućujući besprijekorne transakcije među njima.

Syntrum Blockchain ima potencijal revolucionirati blockchain industriju pružajući učinkovitije i troškovno učinkovitije rješenje za decentralizirane aplikacije. Njegove inovativne značajke i fokus na interoperabilnost mogli bi pomoći u usvajanju blockchain tehnologije i utrti put za nove slučajeve upotrebe u budućnosti.

 

Kako funkcionira?
Syntrum Blockchain radi korištenjem algoritma konsenzusa Proof of Stake (PoS) kako bi osigurao svoju mrežu. PoS je mehanizam konsenzusa koji korisnicima omogućuje provjeru valjanosti transakcija i zarađivanje nagrada držeći određenu količinu kriptovalute u svojim novčanicima.

Uz svoj PoS algoritam konsenzusa, Syntrum Blockchain također koristi jedinstvenu tehniku dijeljenja pod nazivom "Spartan Sharding". Ova tehnika uključuje razbijanje mreže u manje skupine čvorova ili fragmenata, koji mogu neovisno obrađivati transakcije. To omogućuje puno veću propusnost transakcija i brže vrijeme potvrde, budući da svaki shard može obraditi dio volumena mrežnih transakcija.

Syntrum Blockchain je razvio vlastiti programski jezik, nazvan "Simplified Contract Language" (SCL za izgradnju decentraliziranih aplikacija na jednostavnim za korištenje i sigurnijim od tradicionalnih jezika pametnih ugovora, što ga čini pristupačnijim programerima za izgradnju na mreži.

Sve u svemu, jedinstvena kombinacija PoS konsenzusa, Spartan Shardinga i SCL programskog jezika Syntrum Blockchaina omogućuje učinkovitiju, sigurniju i skalabilniju blockchain infrastrukturu za DeFi, igre i slučajeve korištenja NFT-a.

Koja je korist za korisnika ako se pridruži?

Proizvodi Osim svoje blockchain infrastrukture, Syntrum nudi white-label rješenja kroz svoj paket dApp-as-a-Service. To omogućuje programerima, projektima, graditeljima i kreatorima u DeFi, GameFi i NFT prostorima pristup učinkovitim i skalabilnim dApp tehnologijama. Uz ovaj paket, izgradnja ekosustava Syntrum manje je izazovna i isplativija.

Uz svoju blockchain infrastrukturu nudi niz proizvoda i usluga kroz svoj paket dApp-as-a-Service. Ovaj paket pruža programerima, graditeljima i kreatorima u DeFi, GameFi i NFT prostorima pristup učinkovitim i skalabilnim dApp tehnologijama, čineći lakšu i isplativiju izgradnju na Syntrum ekosustavu. Neki od proizvoda i usluga koje nudi Syntrum kroz svoj paket dApp-as-a-Service uključuju:

1. Syntrum novčanik:  novčanik bez skrbništva koji podržava više kriptovaluta, tokena i NFT-ova. Korisnicima omogućuje sigurno pohranjivanje i upravljanje svojom digitalnom imovinom.

2. Syntrum Explorer : Block explorer koji pruža informacije u stvarnom vremenu o transakcijama, blokovima i mrežnim aktivnostima na Syntrum Blockchainu.

3. Syntrum Node : Usluga infrastrukture čvorova koja programerima omogućuje pokretanje vlastitih čvorova na Syntrum Blockchainu, pružajući veću kontrolu i prilagodbu nad njihovim dApps.

4. Syntrum Chainlink:  Decentralizirana oracle mreža koja programerima omogućuje siguran pristup podacima izvan lanca i izvršavanje pametnih ugovora na Syntrum Blockchainu.

5. Syntrum NFT Marketplace:  decentralizirano tržište za kupnju, prodaju i trgovanje NFT-ovima na Syntrum Blockchainu.

Jedna od jedinstvenih značajki Syntrum Blockchaina su njegove transakcije bez plina, što znači da korisnici ne moraju platiti transakcijsku naknadu za obavljanje transakcija na mreži. Ova značajka korisnicima čini pristupačnijim sudjelovanje u DeFi-ju i NFT-ovima jer ne moraju brinuti o visokim transakcijskim troškovima.

Platforma kao što je Syntrum daje vam veliku fleksibilnost u odabiru protokola/lanca blokova prema vašim potrebama. Jer na kraju dana, radi se o očuvanju naše financijske slobode, ali io tome da možemo doprijeti na nove načine koji se ne oslanjaju na troškove i vrijeme čekanja za transakcije itd...

Sve u svemu, Syntrumov paket proizvoda i usluga pruža programerima alate koji su im potrebni za izgradnju inovativnih i skalabilnih dApps na Syntrum ekosustavu.

 

Informacije o vezi:
Web stranica:  https://www.syntrum.com/
Telegram:  https://t.me/syntrum
Twitter:  https://twitter.com/0xSyntrum
Medium:  https://syntrum.medium.com/
Facebook:  https://www.facebook.com/syntrum/
Discord:  https://discord.gg/zYCvw2qC6V

 

Autor:

Bitcointalk korisničko ime: Ximibasi

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3504870

Adresa novčanika: 0x90AbB4861e29a7E092795D81b62Ff74f1f94e8f8

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Life Crypto

Triple X

Goldenugget