Life Crypto

Life Crypto

slika1-7.jpg

Prezentacija Life Crypto

LIFE je budućnost DeFi-ja. LIFE je novčanik s više lanaca bez skrbništva s mogućnošću prijenosa kripto putem jednostavnih nadimaka. LIFE, digitalna imovina koja pokreće ekosustav LIFE DeFi novčanika i igra središnju ulogu u ulozima, maloprodajnim kupnjama, bankovnim transferima, transakcijama debitnim karticama i drugim funkcijama aplikacije, uvrštena je na Ledger Live, mjesto na jednom mjestu gdje korisnici mogu kupuju kriptovalute, povećavaju svoju imovinu i upravljaju NFT-ovima. Ledger Live dolazi od renomiranog Ledger tima i omogućuje korisnicima da otključaju potpuno Ledger iskustvo uparivanjem aplikacije sa svojim Ledger hardverskim novčanikom. Ovi su novčanici neovisno certificirani i dizajnirani da se odupru sofisticiranim kibernetičkim napadima i besprijekorno rade s vodećim tokenima, NFT-ovima i preko 15 vodećih dApps.

 

Life Crypto cilja na masovno usvajanje

Većina svijeta ne koristi kripto valutu, zašto? Komplicirano je, postoje tisuće različitih tokena, blockchaina, rizik od neispravnog slanja sredstava i njihovog gubitka, komplicirane adrese za upravljanje i nedostatak mjesta gdje bi se sve to moglo učiniti odjednom.

Ovo je mjesto gdje $LIFE dolazi na scenu kako bi revolucionirao kripto prostor jednostavnošću i lakoćom korištenja, s ciljem da bude aplikacija izbora za ljude koji tek ulaze u kripto.

LIFE-crypto-x-MEXC.jpg

Pa zašto život? Pogledajmo razloge u nastavku.

Život gradi vrlo siguran kripto novčanik. Što je kripto novčanik? Omogućuje vam sigurno pohranjivanje vaše kriptovalute koja je u VAŠEM posjedu. Ako svoju kriptovalutu držite na burzi, izreka kaže "nisu vaši ključevi, a ne vaši novčići". Sada je važnije koristiti siguran novčanik s burzama i drugim projektima koji zamrzavaju imovinu kada vremena postanu teška

Life vam omogućuje da obavljate svoje kripto transakcije s cool korisničkim imenom nasuprot dugom nizu teksta i brojeva. Kao i PayPal, Life vam omogućuje istraživanje kripto svijeta koristeći nadimke po izboru. Ako tvoja mama bude dovoljno sretna da postigne ' @Mama , doslovno možeš poslati kripto svojoj mami s tim nadimkom.

Život je trenutno na najpoznatijim mrežama ETH i BSC koje su nedvojbeno najbolja mjesta za početak rada s kripto. Life će na kraju podržati sve EVM mreže koje će vam omogućiti da istražite većinu kripto svemira

Life trenutno ima most koji vam omogućuje prijenos $LIFE tokena između ETH i BSC. Zašto je ovo velika stvar? Obično samo veliki projekti grade most, ako ništa drugo, to je razvojni podvig snage

Funkcionalnost zamjene  — to vam u osnovi omogućuje zamjenu vašeg $LIFE tokena sa stotinama drugih kripto tokena — kome treba zamjena??

On ramp/off ramp  — Omogućuje vam da učitate svoj novac za kupnju BTC-a kako biste ga zamijenili drugim kripto valutama — $LIFE gradi kripto iskustvo na jednom mjestu

Staking  — kripto tržište ne radi tako dobro? $LIFE nudi pasivni prihod do 10% ako uložite svoje $LIFE tokene na naše BSC ili ETH platforme za ulaganje

Tržište  — Life trenutno razvija mogućnost kupnje i prodaje korisničkih imena, a na kraju i NFT-ova

distribucija_priopćenja_0484313_168982.jpg

Žeton života

LIFE token pokreće infrastrukturu koju grade tim LIFE i fiducijari našeg ekosustava. LIFE Token lansiran je na Ethereum mreži s fiksnom količinom od 10 milijardi tokena.

Tim je upravo završio s dovršetkom BSC ugovora tako da korisnici mogu uživati u brzini i niskim naknadama mreže. Sljedeće na palubi donosi Polygon koji će biti dobrodošao dodatak.

LIFE koristi Ethereumovu sigurnosnu arhitekturu testiranu u borbama i kontinuirani razvoj njegove goleme zajednice otvorenog koda kao valute temeljene na ERC20.

 

ŽIVOT NOVČANIK

Novčanik LIFE je jednostavan.
S visoko odabranim značajkama i sigurnim defi protokolima, LIFE stvara
jednostavno i sigurno korisničko iskustvo za uključivanje i uključivanje ulagača bilo koje
razine iskustva. S jednim snažnim novčanikom, kripto prijenosi, maloprodajne
kupnje i elitni potencijal pasivne zarade dostupni su
pritiskom na gumb.

LIFE novčanik se razvija.
LIFE novčanik s više lanaca strateški je pozicioniran kako bi odredio tempo za
brze inovacije u sektoru kriptovaluta. S fleksibilnim
protokolima koji LIFE-u omogućuju premošćivanje do najnaprednijih blockchain
tehnologija, LIFE će uvijek imati najbolje ponude u smislu brzine,
naknada i pouzdanosti.

Novčanik LIFE je spreman.
Sada je vrijeme da se blockchain premosti sa stvarnim svijetom,
a LIFE gura tu stvarnost naprijed s
transakcijama velike brzine između korisnika LIFE novčanika putem jednostavne
funkcije @ korisničko ime. Online kupnja, naručivanje hrane za van, slanje
novca prijateljima, sve unutar našeg sigurnog novčanika.

 

Ciljevi LifeCrypto:

Tea m ima za cilj povezati kripto s transakcijama u stvarnom svijetu, dok također pruža pogodnost identifikacije prijave i raznolikost novčanika s više lanaca.

Tim LIFE razvija cijeli portfelj proizvoda koji su jednostavni za korištenje bez obzira na nečiji stupanj poznavanja kriptovaluta ili blockchain tehnologije.

LIFE token je krvotok ekosustava. Staking, funkcionalnost aplikacije, maloprodajne kupnje, bankovni prijenosi i transakcije LIFE debitnom karticom oslanjaju se na njega. LIFE je nova vrsta valute.

 

Prilika u LifeCrypto

Provjera adrese
Za slanje kripto, potrebno je kopirati i zalijepiti dugačak niz proizvoljnih brojeva i znakova i provjeriti je li to točna adresa prije slanja.

Složenost
Komplicirana integracija korisnika kriptovalute u početnim fazama znači da se mnogi potencijalni korisnici ne uključuju.

Nema vlasništva
Skrbničke usluge ne dopuštaju korisnicima potpunu kontrolu nad svojom digitalnom imovinom.

Screenshot_5.jpg

Rješenje u LifeCrypto

Transakcije bez muke
Life pruža fleksibilnost i jednostavnost kripto korisnicima, omogućujući transakcije bez muke, korištenjem samo korisničkog imena primatelja za slanje sredstava.

Jednostavnost upotrebe
Life je usmjeren na vrhunsko korisničko iskustvo, uklanjajući zbrku oko kriptovalute kako bi se olakšalo uključivanje i usvajanje.

Full Control
Life nudi ovu jednostavnost koja je općenito povezana sa skrbničkim sustavima plaćanja kao što je PayPal, ali daje korisniku puno skrbništvo nad njihovom imovinom.

Screenshot_6.jpg

Razmjene popisa

bitmart

cointiger

consbit

gateio

huh

hotbit

mexcglobal

probit

razmijeniti

whitebit

xtcom

ztglob al

Screenshot_10.jpg

Life pozdravlja VRA u svom ekosustavu

Life tim najavljuje uzbudljivo partnerstvo u kojem će se Verasity Tech pridružiti $LIFE ekosustavu. Verasity je ekosustav otvorene knjige dizajniran za borbu protiv reklamnih prijevara, pružanje otvorenog pristupa infrastrukturi za izdavače i oglašivače te nagrađivanje korisnika za gledanje video sadržaja. S vertikalama proizvoda u industriji oglašavanja, eSporta i video playera, Verasity povezuje svoj ekosustav sa svojom patentiranom tehnologijom 'Proof of View' koja se temelji na blockchainu. $VRA token, koji se koristi za financiranje reklamnih kampanja, ulaganje putem VeraWalleta i distribuciju Watch & Earn nagrada, središnji je dio ekosustava Verasity kao jedinstveni uslužni token s cijelim nizom aplikacija. Verasityjev plan puta za 2023. uključuje istraživanje NFT tržišta, VeraVerse,

1_FqXOf4TXvXPOn320pN0GuA.jpg

Putokaz

U TOKU

LIFE Wall et Airdrops: Life će provoditi distribuciju LIFE tokena svojim korisnicima novčanika kao dio svojih inicijativa za izgradnju zajednice.

LIFE Wallet Launchpad: Life će predstaviti launchpad za nove tokene koji će biti pokrenuti u ekosustavu Life.

Dodatne DeFi integracije: Life će se integrirati s dodatnim DeFi protokolima kako bi poboljšao svoj DeFi ekosustav.

Investicijski proizvodi: Life će pokrenuti investicijske proizvode kao što su ETF-ovi i indeksni fondovi kako bi korisnicima pružili raznolike mogućnosti ulaganja.

Identitet: Life će pružiti decentralizirano rješenje identiteta kako bi se omogućila sigurna i privatna provjera i upravljanje identitetom.

LIFE Pay: Life će pokrenuti pristupnik plaćanja za trgovce koji mogu prihvatiti LIFE tokene kao plaćanje za robu i usluge.

LIFE vijesti: Life će pokrenuti platformu za vijesti kako bi korisnicima pružio najnovija ažuriranja i uvide u ekosustav Life.

Yield Farming: Life će uvesti opcije yield farminga kako bi korisnici mogli zaraditi nagrade na svojim LIFE tokenima.

Metaverse integracije: Life će se integrirati s metaverse platformama kako bi korisnicima omogućio sudjelovanje u aktivnostima virtualnog svijeta.

Multichain Staking integracija: Life će omogućiti ulog LIFE tokena u više blockchaina kako bi korisnicima pružio više opcija za ulaganje

Q1/Q2 2023

Pokretanje Android novčanika: Life je pokrenuo Android novčanik kako bi korisnicima omogućio pohranu, slanje i primanje LIFE tokena sa svojih mobilnih uređaja.

Pokretanje IOS novčanika: Life je također lansirao IOS novčanik za svoje korisnike na Apple uređajima.

Pokretanje registracije korisničkog imena: Life je korisnicima omogućio registraciju jedinstvenog korisničkog imena za jednostavnu identifikaciju i sigurno upravljanje računom.

Web3auth integracija: Life integriran s Web3auth, decentraliziranom autentifikacijskom platformom koja korisnicima omogućuje prijavu u decentralizirane aplikacije pomoću svojih digitalnih novčanika.

LIFE DEX Swap: Life će pokrenuti svoju decentraliziranu razmjenu (DEX) za trgovanje LIFE tokenima i drugom digitalnom imovinom.

LIFE anonimne zamjene: Life će omogućiti anonimne zamjene svojih tokena pomoću tehnologija za poboljšanje privatnosti.

LIFE SDK (vanjske integracije): Life će izdati komplet za razvoj softvera (SDK) kako bi omogućio programerima da integriraju Life u svoje aplikacije i usluge.

Više sloja 1 (MATIC, AVAX, BSC, FTM itd.): Life će se proširiti na više lanaca blokova sloja 1 kako bi se povećala pristupačnost i interoperabilnost.

LIFE dobrotvorne akcije: Life će provoditi dobrotvorne akcije koristeći blockchain tehnologiju za promicanje društvenog dobra i utjecaja.

Q2/Q3 2023

NFT Marketplace: Life će pokrenuti tržište za kupnju, prodaju i trgovanje nezamjenjivim tokenima (NFT).

Dapp Browser: Life će predstaviti decentralizirani preglednik aplikacija (dApp) za besprijekoran pristup Life ekosustavu.

Ugrađeni web-preglednik: Life će uključivati ugrađeni web-preglednik za laku navigaciju internetom dok koristite LIFE novčanik.

Bitcoin podrška: Life će dodati podršku za Bitcoin u LIFE novčanik.

Više integracija sloja 1: Life će se integrirati s dodatnim lancima blokova sloja 1 kako bi poboljšao svoju interoperabilnost i pristup.

Višelančane zamjene: Life će uvesti višelančane zamjene za korisnike za razmjenu tokena u višestrukim lancima blokova.

ENS / Podrška za domene: Life će pružiti podršku za Ethereum Name Service (ENS) i usluge naziva domena.

Fiat On/Off Ramp: Life će pokrenuti rampu za uključivanje i isključivanje fiat valute kako bi korisnicima omogućio da jednostavno pretvore svoj novac u LIFE tokene.

Life debitna kartica: Life će predstaviti debitnu karticu za korisnike koji mogu trošiti svoje LIFE tokene kod trgovaca diljem svijeta.

Posuđivanje / posuđivanje: Life će pokrenuti platformu za posuđivanje i posuđivanje za korisnike kako bi zaradili kamatu na svoje LIFE tokene.

Screenshot_1.jpg

TIM

Screenshot_3.jpg

Tokenomika

Screenshot_9.jpg

Za više informacija o Life Crypto

Web stranica:  http://www.lifecrypto.life/
Whitepaper:  https://lifecrypto.life/wp-content/uploads/2022/01/LIFE-Whitepaper-3.0.pdf
Twitter:  https://twitter.com/LIFElabsHQ
Telegram:  https://t.me/LIFECrypto_TG
Linkedin:  https://www.linkedin.com/company/lifecrypto/

 

Autor:

Bitcointalk korisničko ime: Ximibasi

BitcoinTalk URL profila: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=3504870

Adresa novčanika: 0x90AbB4861e29a7E092795D81b62Ff74f1f94e8f8

Komentar

Postingan populer dari blog ini

Triple X

Goldenugget